tiistai 29. tammikuuta 2013

New Blog Love -tunnustus

New Blog Love-tunnustus

Hei! Sain yhdestä suosikki blogistani Pihin naisen elämää New Blog Love-tunnustuksen.
Sykähdyttävän lämmin kiitos, ensimmäisestä tunnustuksestani :)
New Blog Love-tunnustuksen säännöissä neuvotaan laittamaan tunnustus eteenpäin viidelle mieluisalle blogille, joilla on alle 200 lukijaa.
Monia blogeja seuraan ja niistä haluan nyt ensin mainita kolme.
Palaan asiaan tuonnenpana.
Hillamarian sisustuskirjassa sisustuksesta, remontoinnista, kaikesta vanhasta ja kauniista kiinnostunut pikkuperheen äiti, joka asuu vanhassa puutalossa Turun keskustan kupeessa ja pyrkii pienillä teoillaan pelastamaan maailman ;) 
MORE OR LESS 2ND -blogissa puuhastellaan ideoiden, kierrätyksen, askartelun, ympäristön havaintojen, virkkaamisen ja neulomisen parissa.
Tarkoituksena on olla vapaa koulukäsitöistä ja vakiintuneista säännöistä, tehdä juuri sellaista, mitä itse haluaa !
Emmo -Arkeen ja juhlaan blogissa Emmo Yli kolmikymppinen elämäntapa puuhailija. Astioiden keräilijä. Skräppääjä. Valokuvaamisen ja elämän opettelija. Väreillä sisustaja. kirjoittaa skräppäämisestä ja kaikenlaisesta muustakin.

4 kommenttia:

 1. Wau ! Onnea Nuukaskalle ja kaikille muillekin ideoiden ja tekemisen ystäville ! Elämä on täynnä ihanuuksia ja on mukava seurailla muiden kivoja juttuja !

  VastaaPoista
 2. Kiitos lämmin tunnustuksesta! Samalla luin tässä muita kivoja tuunailujuttujasi, ja päätin liittyä lukijaksi :) Hyllyseinä oli hieno + nuo lasten tuolit aivan valloittavat! Sen pidemmälle en ehtinyt, muta joku toinen kerta sitten. Niin ja onnea myös sinulle annetusta tunnustuksesta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja tervetuloa lukijaksi :)Seuraillaan puolin ja toisin

   Poista

Kiitos kun ilahdutat minua kommentilla - Thank you for your comment