sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Kaappien uusi elämä - New life of shelves


Kuulun ihmisryhmään, joka muuttaa sisustusta melko usein. Kuulun myös siihen porukkaan, jolla ei ole varaa tai halua ostaa aina uusia huonekaluja. Joten tarvitessamme lisää, erilaista säilytystilaa olohuoneeseen, saivat vanhat Lundia-hyllyt ja ovet uutta pintaa.
Hyllyt ja tikkaat on hiottu ja maalattu. Päälle on laitettu liimapuulevy, johon on kiinnitetty alareunaan remontista yli jäänyttä listaa ja nekin ovat saaneet maalia.
Laatikot ovat kirpputorilöytöjä. Ovet myöskin vanhoja, saatuja, kirpputorilta tai roskalavalta.
Sanomalehtipaperi on vanhasta Suomen Kuvalehdestä. Liisterillä kiinnitetty pintaan ja päälle vielä kertakäyttölakanaa ja liisteriä.

I belong to the group of people who alters their furnishing quite frquently. I dont´t neccessarily have the means or desire to by any new furniture. So I use what I´ve got and turn it to something new for uss. These old Libra shelfs and different doors have new layer of paint and some also new coating with  old newspaper.   


TV:stä luopumistakin on harkittu, koska se kuitenkin vielä meillä on, sen haluan pois näkyviltä. Tässä on meidän ratkaisumme, vanhasssa Lundia-kaapissa edelleen. Levy päälle ja tällä kertaa jämämateriaaleista miehen tekemät ovet. Jonkilaisina vetiminä on posliiniset perhoset, kirpputorilta kuinkas muuten. TV-kaapin sisäosaa oli pakko kokeilla tapetoida ylimääräisellä tummalla tapetilla ja minusta syvyysvaikutelma on mukava myös TV:n katselun kannalta. Liitutaulumaalia vielä oviin. Liidun jälken saisi pysymään pidempään siistinä, jos sen kiinnittää fiksatiivillä, mutta mitäs turhia. Aina voi kirjoittaa uudet suosikit.

TV is best hidden behind these doors. This are also old Libra selfs that have a new life. My husband have made the top piece and the doors. I´ve used some excess wallpaper inside the capinet and painted the insides of the door with blacbouadpaint. "handels" are ceramic butterflys from fleemarket.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun ilahdutat minua kommentilla - Thank you for your comment